Spolupráca s firmou BRAMAC

projekt Bungalow 205 - Adria umbra

Naša firma PRODOM bola oslovená na tvorbu podkladov pre konfigurátor striech firmy BRAMAC.

Naša firma PRODOM bola oslovená na tvorbu podkladov pre konfigurátor striech firmy BRAMAC. Vybrali si konkrétne projekt domu BUNGALOW 205. Detailnejšie informácie o tomto prejekte nájdete na našej webovej stránke www.prodom.sk.

Celkovo sa jednalo o vytvorenie 30 variánt striech podľa fotodokumentácie. Všetky typy krytín bolo potrebné vymodelovať a následne nimi pokryť spomínaný dom. Dorobili sme okolie podľa požiadaviek klienta. Použili sme softvér 3D Max + V-ray. Na tvorbu textúr a postprodukciu samozrejme Photoshop.

strešná krytina montero canyon

Kamera bola položená vyššie ako obvykle aby bola dominantná strecha. Na nasvietenie scény bol použitý DOME light + Vray Sun s nízkou intenzitou. Okrem spmínanej krytiny sme vytvorili aj masky na jednotlivé časti domu, aby bolo možné ich jednotlivo prefarbovať a klient si mohol svoj vysnívaný dom zafarbiť podľa svojich predstáv. Ďalšou požiadavkou bolo, aby si klient mohol zvoliť klinker, resp. ak sa mu nehodil, mal možnosť ho odstrániť. Preto sme vytvorili aj väčšie množstvo klinkerov.

Jednotlivé farebné varianty si možete pozrieť na konfigurátore firmy Bramac.